Over ons

Over Think Ecodesign en Maureen

 

[box] Mijn persoonlijke missie: Ik, Maureen, geloof in een gelukkige en gezonde toekomst, waarin iedereen bewust is van al het moois op deze aarde.[/box]

 

Ik help de zichtbaarheid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op internet en social media te verbeteren.

 

“Een betere wereld begint bij jezelf”

 

Sinds november 2009 ben ik de trotse mama van een zoon en dan ga je opeens zaken in ander perspectief zien. Vele ouders zullen dit ongetwijfeld beamen. Ik geloof erin dat alle beetjes helpen en ik beschouw mijzelf als een praktisch idealist. Iedereen kan  met  kleine aanpassingen in zijn of haar consumptiegedrag bijdragen aan een “betere wereld”. Een betere wereld begint bij jezelf en ik zie het dan ook als mijn persoonlijke missie om de bewustwording te vergroten voor een duurzame(re) levensstijl.

 

For A Conscious Earth

Ik geloof dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen de standaard moet zijn, en niet een trend. Er is maar één planeet, en daar moeten we zuinig op zijn. Sinds ik met Think Ecodesign gestart ben, ontmoet ik geregeld ondernemers, initiatieven en bedrijven die relatief onbekend zijn bij hun doelgroep terwijl zij al jaren bestaan. Of bedrijven waarvan hun doelgroep niet weet dat zij MVO wel degelijk hoog in het vaandel hebben staan en (zelfs!) in het bedrijf hebben doorgevoerd.

 

Dit bleek ook uit de verzoeken die ik kreeg via deze website om aandacht te besteden aan verschillende onderwerpen van deze bedrijven en initiatieven op mijn blog. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in het bouwen van websites en deze beter zichtbaar te maken op het internet en social media, zet ik nu in samenwerkingen met ondernemers en bedrijven met eenzelfde visie. Kijk voor meer informatie over deze dienstverlening op de website van For A Conscious Earth (www.faceonline.nl)

Ik geloof in een gelukkige en gezonde toekomst voor mezelf en anderen, waarin iedereen bewust is van al het moois op deze aarde. Laten wij er met zijn allen voor zorgen dat de aarde behouden blijft voor toekomstige generaties.

 

Hartelijke groet,

 

Maureen Mulder

Think Ecodesign