Een goed boek, maar dan net iets anders

Ik was naar de bibliotheek geweest. De boeken die Julian geleend had moesten terug, en verlengen via de computer lukte niet meer.

In de bibliotheek stonden deze objecten: boeken, maar dan net iets anders.

image

image

Ik ben er nog niet uit hoe ze precies in mekaar gezet zijn, maar het ziet er wel erg leuk uit! Mocht jij wel weten hoe je zoiets maakt, dan hoor ik het graag!

Dit is slechts een van de mogelijkheden om oude boeken te hergebruiken. Naast knutselen kun je ze ook naar de kringloopwinkel brengen. Niet elke kringloopwinkel is echter hetzelfde. Zo bestaat er bijvoorbeeld Books4life. Deze organisatie verzamelt boeken in en verkoopt deze door. De opbrengst gaat naar goede doelen. Meer informatie vind je op de website http://www.books4life.nl. Books4life zit in zeven steden, waaronder Eindhoven.

Wist je trouwens dat je ook bij het kopen van ‘splinternieuwe’ boeken ook goede doelen kunt steunen? Youbedo biedt deze mogelijkheid. En je bent niet duurder uit, omdat er een vaste boekenprijs geldt in Nederland. Je kiest zelf het goede doel.

Een goed boek van begin tot eind :-)

Heb jij nog leuke (boeken)tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>